Primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula, a postat pe contul său de Facebook imagini cu el pregătind pâine, prilej cu care şi-a anunţat adversarii că nu devine bucătar ci este hotărât să-şi continue activitatea la Primărie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Sâmbătă seară, edilul oraşului Bacău, Cosmin Necula, a postat pe contul său de Facebook un scurt filmuleţ în care pregăteşte pâine. Primarul frământă aluatul, spunând că este o reţetă fără ou pe care o are de la un prieten. După ce lasă coca la dospit, primarul Bacăului coace două pâini împletite, pe care le scoate apoi din cuptor.

Filmarea este însoţită şi de un mesaj prin care edilul Bacăului îşi exprimă plăcerea de a prepara pâinea cu mâna lui, măcar o dată pe săptămână, dar şi dorinţa de a şi continua activitatea la vârful Primăriei.

"Cu siguranţă nu sunt vreun expert dar vă mărturisesc faptul că nimic nu mă relaxează precum aceste câteva ore de ,,muncă" în aşteptarea mirosului de pâine caldă. Mirosul care mă întoarce cu gândul la copilărie, bunici şi turte coapte pe plita sobei. Cred că aşa simţim cei mai mulţi dintre noi. Pâinea caldă înseamnă acasă, înseamnă emoţii simple, de neegalat de nicio foccacia italienească sau bagheta franţuzească. Seară frumoasă, dragii mei! Fiţi buni ca pâinea caldă! Pentru cei care încă mai speră: Nu mă apuc de bucătărie şi nu mă las de primărie!”, a scris  primarul Bacăului.

Cosmin Necula este la primul mandat de primar al Bacăului. Înainte de a fi ales edil al Bacăului, a fost parlamentar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.