Primarii PSD din judeţul Timiş au anunţat, printr-o postare pe Facebook, că refuză banii alocaţi de Guvernul interimar Florin Cîţu, miercuri, din Fondul de Rezervă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Primarii PSD din Timiş refuză banii liberalilor demişi. Guvernul demis al PNL pedepseşte comunităţile locale conduse de PSD. Modul discreţionar în care au fost împărţiţi banii arată clar că interesul pentru oameni este pe locul doi, după interesul politic strict imediat al celor care încă guvernează”, transmit reprezentanţii PSD. 
 
 
Primarii PSD din Timiş spun că ”au decis că nu pot să accepte gestul dispreţuitor cu care Guvernul PNL tratează comunităţile conduse de ei”.
 
 
”Banii alocaţi sunt efectiv o firimitură care trebuia să se regăsească în tabelul cu alocări, doar ca să fie ceva trecut acolo. Este de neconceput şi de neacceptat, este o alocare profund incorectă, este o metodă josnică prin care se plătesc nişte poliţe politice, care vor fi decontate cu siguranţă de liberali. Primarii PSD nu acceptă mărunţişul aruncat ca un praf în ochi. Bugetele sunt insuficiente pentru ce proiecte sunt necesare în comunităţi. Ar fi un joc de mimă din categoria ”ei se fac că alocă, noi ne facem că realizăm proiecte şi cheltuim. Jenant, domnilor de la PNL! Jenant, domnule premier demis Cîţu!”, spun reprezentanţii PSD în administraţiile locale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.