Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că PSD va câştiga alegerile pentru Consiliul Judeţean Prahova, acolo unde filiala judeţeană a PNL şi-a anunţat susţinerea faţă de Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepreşedinte al PNL, care s-a retras din funcţiile politice după ce a fost inculpat pentru corupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Grindeanu a afirmat, luni seară, că pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare nu se află nici măcar ”suspecţi” în dosare penale. 
 
”Noi nu avem pe lista de europarlamentari nici măcar suspecţi. (...) Noi am dovedit în ultima vreme şi în ultimii ani că am ştiut să spunem reprezentanţilor noştri să facă un pas înapoi”, a arătat Grindeanu, la Digi 24, amintind că Vlad Voiculescu, al cărui nume se află pe lista de candidaţi a USR, este în această situaţie şi făcând referire şi la Clotilde Armand, despre care spune că ar fi în incompatibilitate.
 
Întrebat despre situaţia lui Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepreşedinte al PNL, anchetat pentru corupţie şi aflat sub control judiciar, Grindeanu a declarat că PSD va câştiga alegerile la Prahova, acolo unde PNL a anunţat că îl susţine pe Dumitrescu.
 
”Noi avem candidat la Prahova, pe domnul Virgil Nanu, care va câştiga alegerile la Consiliul Judeţean. Eu nu ştiu ce candidat are PNL-ul”, a susţinut Grindeanu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.