Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă l-a primit la Senat pe Jakov Milatović, preşedintele Muntenegrului: România sprijină Muntenegru în procesul de aderare la UE, din perspectivă politică, dar şi tehnică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România sprijină Muntenegru în procesul de aderare la Uniunea Europeană, din perspectivă politică, dar şi tehnică. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis lui Jakov Milatović, preşedintele Muntenegrului, aflat în vizită oficială la Bucureşti. L-am felicitat pentru efortul personal depus în intensificarea paşilor pe care ţara sa îi face în parcursul european”, a transmis preşedintele Senatului.

Nicolae Ciucă afirmă că şi-a exprimat speranţa că guvernul muntenegrean va continua reformele, în ritmul convenit cu Comisia Europeană.

”Muntenegru este un partener al nostru şi în NATO, unde conlucrăm pentru securitatea comună şi stabilitatea în regiune. Pe plan economic, schimburile comerciale dintre ţările noastre au potenţial consistent de creştere. Bucureştiul şi Podgoriţa au perspective de colaborare şi în agricultură, justiţie, educaţie şi energie”, a subliniat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.