Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a vizitat, luni, Centrul Satelitar al Uniunii Europene din Spania, instituţie condusă de un român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Satelitar al Uniunii Europene din Spania oferă în timp real informaţii provenite din mijloace spaţiale şi din propriile analize. Datele trimise de Centru sunt folosite de înalţii oficiali europeni pentru decizii de politică externă ori de securitate, multe abordări în crize de natură civilă sau climatică bazându-se pe informaţiile primite de la acest centru”, a scris, luni seară, pe Facebook, liderul PNL Nicilae Ciucă.

Acesta s-a declarat mându că o asemenea instituţie este condusă de un român, Sorin Ducaru.

”În vizita pe care am făcut-o aici, l-am felicitat pentru modul exemplar în care ne-a reprezentat ţara şi am transmis profesioniştilor români cu care lucrează aici toată aprecierea pentru munca lor”, a mai transmis Ciucă.

Anterior, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu omologul său spaniol Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectuează în Regatul Spaniei.

Liderul PNL a precizat că românii din Spania pot avea, din acest an, dublă cetăţenie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.