Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor că „mai toate deciziile bune pentru romi s-au adoptat în timpul guvernărilor PSD” şi că reprezentanţi ai comunităţii au fost susţinuţi de către partid să ocupe funcţii în administraţie, de la nivel guvernamental până la nivelul consiliilor locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Partidul Social Democrat v-a fost şi vă este şi vă va fi un partener serios şi onest. Suntem alături de dumneavoastră încă din 1990 şi ştiţi foarte bine că mai toate deciziile bune pentru romi s-au adoptat în timpul guvernărilor PSD”, le-a spus Marcel Ciolacu reprezentanţilor comunităţilor de romi reuniţi, duminică, într-un Congres, la Sala Palatului.
Liderul PSD a amintit că în 2001, sub guvernul PSD, a fost adoptată prima strategie care a avut în vedere îmbunătăţirea situaţiei romilor. El a precizat că şi în actualul guvern există secretari şi subsecretari de stat de etnie romă, consilieri în prefecturi, „câţiva primari şi sute de consilieri locali romi aleşi pe listele PSD”. 
„Eu vă propun astăzi să avem mai mulţi în toată ţara, dar în acelaşi timp vă spun că trebuie să apărăm şi ceea ce avem, pentru că mesajele populiste şi mincinoase bântuie ca nişte stafii prin diverse comunităţi”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.