Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri seară, că doreşte să-şi informeze colegii de partid, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, despre ultimele decizii la nivel guvernamental. ”Este de datoria mea să vin întotdeuna în faţa partidului pentru că eu am ajuns prim-ministru votându-mă colegii mei”, a declarat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD a fost întrebat, vineri seară, la Râmnicu Vâlcea despre temele din BPN de sâmbătă şi a afirmat: ”Este de datoria mea să vin întotdeuna în faţa partidului pentru că eu am ajuns prim-ministru votându-mă colegii mei şi e de datoria mea să îi ţin, să fac un upgrade şi în ceea ce priveşte deciziile politice şi în caeea ce priveşte deciziile guvernamentale şi în ceea ce dorim să facem mai departe”.

Acesta a precizat că, deşi nu este uşor, nu l-a silit nimeni să facă acest pas.

”Mă bucur mult că nu este uşor şi nu mă sileşte nimeni, am repornit în judeţe să consolidăm baza partidului”, a mai declarat Ciolacu.

Şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSd este programată, sâmbătă, de la ora 12.00, la sediul central al partidului din Bucureşti. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.