Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat, duminică, în cadrul unei şedinţe comune cu birourile de conducere PNL Timiş, PNL Timişoara şi TNL Timiş, că, pentru alegerile din 2024, va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaţilor: alegeri interne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“M-am gândit să introducem. în premieră în PNL Timiş. alegerile primare. De ce m-am gândit la acest lucru? Simplu. Eu consider că prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcţie publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timişoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidaţii îşi vor face campanie în interiorul partidului şi apoi urmează votul membrilor Cel care obţine majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timişoara”, a anunţat Alin Nica în cadrul şedinţei comune.
 
”Vom elabora un regulament clar şi transparent şi, astfel, vom alege cel mai bun candidat la Primărie. Putem apoi extinde acest mod de lucru şi pentru consilierii locali, pentru cei judeţeni. pentru preşedintele CJT şi pentru parlamentari”, a mai spus liderul filialei PNL Timiş. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.