Preşedintele PNL Iaşi, Alexandru Muraru, susţine că fostul lider al Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a pierdut de acum câteva luni susţinerea organizaţiilor locale, menţionând că atunci când au fost negociate poziţii politice, acestea au fost făcute în mod unilateral de către Florin Cîţu, fără a consulta organizaţiile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Florin Cîţu a pierdut încă de acum câteva luni cu adevărat susţinerea organizaţiilor locale, Iaşi este probabil una din primele organizaţii. Noi la mijlocul lunii decembrie, când au fost negociate poziţii politice pe care trebuie spus că aceste negocieri au fost făcute într-un mod unilateral de către preşedintele Cîţu, fără a consulta organizaţiile locale şi fără a consulta de la un anumit moment încolo prim-vicepreşedinţii partidului şi forurile de conducere ale PNL. Noi am aflat din presă că poziţia de prefect, o poziţie foarte importantă şi politică a fost cedată la Iaşi PSD deşi PNL Iaşi este una dintre cele mai puternice organizaţii politice ale partidului din ţară, având 50 de primari, 700 de consilieri locali şi judeţeni, preşedinte de Consiliu Judeţean, primarul municipiului reşedinţă de judeţ”, a declarat Alexandru Muraru, sâmbătă, la Digi 24. 
 
El i-a transmis lui Florin Cîţu că dacă acest fel de a face politică nu se va schimba, se poate ajunge până la schimbarea preşedintelui PNL. 
 
„I-am spus că dacă această situaţie nu se reglează noi ne vom poziţiona până acolo încât a schimba nu doar felul de a face politică al preşedintelui PNL, ci şi a ne gândi la o perspectivă de a schimba preşedintele PNL. Mi-a spus că în condiţiile în care avem de gând să organizăm un congres extraordinar va candida din nou ceea ce mi s-a părut un lucru lipsit de seriozitate. Dar i-am spus că la un moment dat în viaţă mai puţin înseamnă mai mult şi ar trebui să se gândească că acest partid i-a oferit amicului nostru Florin şi preşedintelui Florin Cîţu aproape tot, de la funcţia de premier, vedeţi că Florin Cîţu este un om care a venit din afara politicii în 2016, care a ars etapele repede de senator, de vicepreşedinte al partidului, de ministru de finanţe, de premier şi de preşedintele al PNL. Cred că PNL i-a oferit foarte multe lucruri lui Florin Cîţu, lucru de care nu au beneficiat foarte mulţi colegi în istoria PNL”, a mai afirmat Muraru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.