Senatorul buzoian Vlad Pufu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău, îl atacă pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, despre care spune că are un dublu limbaj şi nu ştie când să îl ia în serios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu pot să nu observ dublul limbaj al domnului preşedinte Marcel Ciolacu. Eu nu m-am lămurit când trebuie să îl luăm în serios, atunci când spune sau atunci când face? La nivel naţional domnia sa combate foarte eficient, sau nu ştiu cât de eficient, politica şi politicile guvernamentale şi în general Guvernul. Plânge pe umerii pensionarilor, plânge pe umerii bugetarilor cărora le-au îngheţat salariile şi, în general, plânge cam pe orice mai prinde dar, în schimb, în plan local, în administraţia locală pesedistă, dacă ne uităm este un haos de nedescris. Nu l-am auzit pe domnul Ciolacu să plângă pe umerii sau de mila celor 45 de oameni care au fost disponibilizaţi de la URBIS, pentru cei care au fost trimişi în şomaj tehnic şi care nu ştiu dacă se vor mai întoarce în primăvară la lucru pentru că societatea la care dânşii lucrează, mă refer bineînţeles la URBIS Serv, are de încasat de la Primăria Buzău, o primărie PSD administrată de un subordonat al domnului Marcel Ciolacu, zeci de milioane de lei. O să vedem parcursul de viitor al acestei societăţi şi ce se va întâmpla cu ea", a spus senatorul Vlad Pufu, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PNL Buzău.
 
Pufu mai spune că liderul Opoziţiei, Marcel Ciolacu, se încumetă că ceară  demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, dar nu vine cu soluţii performante pentru mediul sanitar.
 
”De asemenea nu l-am mai văzut pe domnul Ciolacu să se întrebe despre rapoartele pe care Ministerul Sănătăţii le-a făcut publice în ceea ce priveşte spitalul din Buzău, spitalul din Nehoiu şi cel din Râmnicu Sărat. Îi cere demisia ministrului Voiculescu de la Sănătate, dar nu vine cu nicio soluţie cu care să înlocuiască acesta această neperformanţă pe care o susţine dânsul. Cam ăsta este dublul limbaj. Aici, acasă, dacă ne uităm la dânsul în cadrul organizaţiei care l-a propulsat preşedinte al Partidul Social Democrat nu mai ia de mult atitudine pentru că lucrurile cumva sunt dezastruoase, deşi sunt administrate de subordonaţii domniei sale. Să nu uităm că şi la Consiliul Judeţean ca şi la Consiliul Local Buzău PSD are puterea absolută, deci suntem sub ocupaţie PSD, suntem conduşi din ce în ce mai autoritar de către Partidul Social Democrat şi nu puteam să nu remarc acest lucru", a spus Pufu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.