Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a decorat pe maestrul Cristian Măcelaru, dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii WDR din Köln, director artistic al Festivalului Internaţional „George Enescu” cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzica”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 12 septembrie 2022, decretul de decorare a maestrului Cristian Măcelaru, dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii WDR din Köln, director artistic al Festivalului Internaţional „George Enescu”.

Astfel, în semn de apreciere pentru excelenţa de care a dat dovadă în întreaga sa carieră dirijorală de nivel internaţional, pentru contribuţia semnificativă pe care a avut-o în cadrul dialogului cultural româno-german, impunându-se ca un foarte respectat ambasador al culturii române în Republica Federală Germania, Preşedintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzica”, maestrului Cristian Măcelaru, dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii WDR din Köln, director artistic al Festivalului Internaţional „George Enescu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.