Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru 28 decembrie, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Pe ordinea de zi sunt solicitările ministrului Apărării privind unele schimbări în conducerea Armatei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 28 decembrie a.c., începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, pentru a analiza solicitările ministrului apărării naţionale referitoare la ocuparea unor posturi în conducerea Armatei României”, a anunţat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc în 19 decembrie, fiind avizate propunerile de buget pentru anul 2019 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

De asemenea, CSAT a aprobat planul de înzestrare a Armatei pentru perioada 2019-2028.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.