Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că primeşte prin intermediul ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru informaţii despre medicul Ioan Cătălin Denciu, rănit în incendiul de la Piatra Neamţ în timp ce încerca să salveze pacienţi şi aflat acum la tratament în Belgia după ce a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Iohannis a explicat că şi legătura cu familia acestuia o menţine deocamdată tot prin Nelu Tătaru

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă a discutat cu familia medicului şi cine îl ţine la curent în legătură cu starea de sănătate a acestuia, în spitalul din Blegia, preşedintele a replicat: ”În legătură cu medicul Denciu, informaţiile îmi provin şi legătura se realizează prin domnul ministru Tătaru”.
 
Solicitat să precizeze dacă a discutat cu familia medicului, Klaus Iohannis a răspuns: ”Deocamdată prin ministrul Tătaru”.
Medicul Cătălin Ioan Denciu a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului în urma incendiului produs sâmbătă seară la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, el fiind rănit în timp ce încerca să salveze pacienţii.
Medicul a fost adus sâmbătă spre duminică noaptea la Bucureşti, la Spitalul Floreasca, ulterior, fiind trasferat la Spitalul militar Regina Astrid, din Belgia.
Conform Ministerului Sănătăţii, starea sa este gravă. 
Medicul a fost coleg de facultate şi este prieten al ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.