Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă fac, miercuri, o vizită în Republica Moldova, unde vor avea o întrevedere cu Maia Sandu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Miercuri, Guvernul a anunţat că premierul Nicolae Ciucă va participa, alături de preşedintele Iohannis, la convorbirile oficiale cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform agendei oficiale afişată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis va fi primit de la ora 16.45 la preşedinţia Republicii Moldova unde va avea convorbiri  tête-à-tête cu preşedintele Maia Sandu, urmate de convorbiri oficiale.

Cei doi şefi de stat vor susţine ulterior şi declaraţii de presă comune.

Înainte de a pleca la Chişinău, şeful statului Klaus Iohannis participă la ora 13.00 la inaugurarea construcţiei Casei Francofoniei la Universitatea Politehnica din Bucureşti unde va susţine o alocuţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.