Preşedintele Klaus Iohannis a adresat, miercuri, un îndemn românilor să meargă la vot pe 26 mai, atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, deoarece într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima temă -  justiţia. Aştept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupţi la prima întrebare, în sensul că da, suntem de acord cu interzicerea... Suntem de acord cu interzicerea corupţiei am vrut să spun, dar din păcate aşa departe nu putem să mergem şi atunci putem să spunem da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupţie”, a afirmat preşedintele.

„A doua chestiune. Da, suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiţiei şi în domeniul politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem şi alegeri europarlamentare, avem şi referendum. Ambele, dragii mei, sunt despre viitorul României, despre viitorul european al României, iar într-o democraţie lucrurile în politică se schimbă prin vot. Aşadar, votaţi pe 26 mai!”, a mai declarat Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.