Preşedintele Klaus Iohannis a votat, duminică seara, la Şcoala generală nr.4 din Sibiu, la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a venit singur la vot, şi nu împreună cu soţia sa.

El nu a făcut nicio declaraţie, spunându-le jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea din secţia de votare doar că le doreşte o seară bună.

În schimb, preşedintele a stat puţin de vorbă cu membrii Biroului secţiei de votare, spunându-le că se vede după semnături că puţini au venit la vot, ”nu e înghesuială”.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, duminică dimineaţă, împreună cu soţia sa, la slujba de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Prezenta la vot era de 15,21 la sută, numărul votanţilor fiind de 2.781.918 la ora 16.00, duminică, în cea de a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC). Sâmbătă, la închiderea urnelor, prezenţa a fost de 5,72%.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.