Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Comandamentului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astfel, cu prilejul aniversării a 125 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor importante obţinute, de-a lungul timpului, de personalul unităţii, pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul «Virtutea Maritimă”» în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Comandamentului Flotilei Fluviale «Mihail Kogălniceanu»”, arată anunţul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat decret privind acordarea Drapelul de luptă Centrului Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”.

Şeful statului a mai semnat decretele pentru eliberarea din funcţie a câtorva magistraţi, ca urmare a pensionării. 

„- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Constanţa a doamnei Constanţa Iulia Barac – pensionare;

- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bacău a doamnei Vera Stănişor – pensionare”, conform sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.