PNL Vrancea şi-a desemnat, duminică, un nou preşedinte interimar în locul fostului preşedinte al PNL Vrancea şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Toma care a murit în urmă cu o săptămână din cauza gripei. Astfel, lider interimar la PNL Vrancea va fi primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoş Ciobotaru. De asemenea, liberalii vrânceni şi-au desemnat şi preşedintele interimar al organizaţiei municipal care va fi şţi candidatul formaţiunii politice la Primăria Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit departamentului de comunicare al PNL Vrancea, primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoş Ciobotaru, a fost nominalizat şi acceptat de conducerea centrală a PNL, urmând a fi validat în funcţia de preşedinte interimar al PNL Vrancea în şedinţa de marţi, 27 februarie, a Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal. Decizia vine în urma evenimentului nefericit din 17 februarie, când preşedintele PNL Vrancea şi al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a murit.
 
Tot duminică, a fost nominalizat şi preşedintele interimar al organizaţiei municipal a PNL Focşani în persoana lui Valentin Răzmeriţă.
 
„Valentin Resmeriţă a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Focşani în cadrul aceleiaşi şedinţe. Resmeriţă a fost, de asemenea, nominalizat drept candidatul partidului la funcţia de primar al municipiului Focşani, în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024. Această reorganizare la nivelul conducerii PNL Vrancea şi PNL Focşani are loc într-un context de pregătire intensă pentru alegerile locale, punând accentul pe consolidarea partidului la nivel judeţean şi municipal”, se mai arată în comunicatul PNL Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.