Preşedintele interimar al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, aflat pe primul loc pe listele pentru Camera Deputaţilor, a declarat corespondentului News.ro că vrea să vadă mai întâi rezultatele finale ale alegerilor din 11 decembre şi abia după aceea vor putea fi făcute analize în interiorul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La ce mă gândesc acum e ce s-a întâmplat în judeţul Buzău, vreau să văd rezultatul final, apoi putem să facem o analiză în interiorul partidului, să vedem ce este mai bine şi ce trebuie să hotărâm pentru binele PNL la  nivel naţional. Astea sunt exit-poll-uri, până nu se văd rezultatele finale nu putem lua nicio hotărâre sau să avem o poziţie oficială. La momentul acesta, vreau să văd procesele-verbale ca să putem face o numărătoare paralelă, după care vom putea hotărî pentru Buzău, ca şi pentru naţional", a afirmat Cristinel Romanescu.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că la nivelul partidului trebuie să fie organizate ”alegeri cât mai repede” şi că până atunci ”cineva trebuie să joace rolul de preşedinte”.

Întrebat dacă va demisiona în urma rezultatelor alegerilor parlamentare, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a spus că se impune organizarea de alegeri în cadrul PNL.

PSD a obţinut 45,3% din voturi la alegerile parlamentare de duminică, PNL - 21 %, USR - 9,3 %, iar UDMR - 6,7%, la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 21.00, în timp ce la Senat scorurile sunt: PSD - 45,4%, PNL - 21%, USR - 9,4%, iar UDMR - 6,8%.

La Camera Deputaţilor, ALDE a obţinut 6,3%, PMP - 4,6%, iar PRU - 2,5% din voturi.

La Senat, scorurile sunt: ALDE - 6,4% din voturi, PMP - 4,7%, PRU - 2,5%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.