Preşedintele executiv al UDMR Kovacs Peter demisionează din Uniune şi se retrage din politică, el urmând să revină în media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut într-un interviu pentru https://itthon.transindex.ro/, interviu pe care l-a distribuit ulterior pe pagina sa de Facebook.

În interviu el spune că demisia sa a fost înregistrată oficial miercuri.

Întrebat care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale, mai ales după ce UDMR a înregistrat un succes în alegeri, Kovacs Peter a răspuns: "Oricine are dreptul să se reorienteze. Chiar şi politicienii".

El a precizat că nu poate accepta argumentul că cineva care a fost în politică nu mai poate face şi alte lucruri.

Kovacs Peter a reamintit că în 1999 a început să lucreze în Biroul Executiv al UDMR şi că de atunci, timp de 18 ani, a ocupat diverse funcţii, a îndeplinit diferite sarcini, perioadă în care a dobândit experinţă şi numeroase cunoştinţe. El s-a declarat mândru că în ultimii şase ani s-a aflat în primele rânduri şi a putut lucra împreună cu liderul Uniunii Kelemen Hunor.

Întrebat ce va urma, Kovacs Peter  a spus că se va întoarce la prima sa dragoste, presa, pentru care s-a pregătit şi de unde a venit în politică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.