Preşedintele Curţii de Conturi Mihai Busuioc le-a mulţumit membrilor Curţii care şi-au încheiat mandatul - printre care vicepreşedintţii Ilie Sârbu şi Cosmin Nicula - pentru ”contribuţia pe care aceştia au adus-o instituţiei supreme de audit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În viaţă, încheierea unui capitol stârneşte mereu emoţie. Lucrurile semnificative făcute în echipă au marcat o etapă importantă în activitatea Curţii de Conturi. Au fost şase ani în care, în calitate de preşedinte, am avut ocazia să lucrez îndeaproape cu fiecare consilier de conturi care îşi încheie la finalul acestei săptămâni nouă ani de mandat la instituţia noastră. Mă bucur să pot spune că, împreună, prin comunicare şi transparenţă, am adus instituţia supremă de audit mai aproape de cetăţeni şi de entităţile auditate”, afirmă preşedintele Curţii de Conturi Mihai Busuioc, într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.
El le mulţumeşte membrilor Curţii care şi-au încheiat mandatul: vicepreşedinţii Ilie Sârbu şi Cosmin Nicula, consilierilor de conturi Manuela Pieleanu, Attila Dezsi, Dan Fîrţescu şi Miron Nica pentru întreaga activitate desfăşurată şi contribuţia pe care aceştia au adus-o instituţiei supreme de audit.
Camera Deputaţilor şi Senatul au validat, marţi, în plen reunit, candidaţii pentru două funcţii de vicepreşedinţi şi şase consilieri ai Curţii de Conturi, votul fiind secret cu buletine de vot. Ion Mocioalcă şi Lucian Heiuş sunt vicepreşedinţi ai Curţii de Conturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.