Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, social-democratul Petre Emanoil Neagu, este hotărât să candideze, anul viitor, pentru un nou mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul a fost făcut de Neagu, joi, chiar de ziua sa onomastică, la finalul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean.
Ales preşedinte al Consiliului Judeţean în anul 2020 cu peste 57% din voturi, Petre Emanoil Neagu declarase în repetate rânduri că se va gândi dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat în anul 2024. Joi, Neagu a afirmat clar că va candida pentru un nou mandat cu condiţia ca sănătatea să îi permită acest lucru.
„Lucrurile astea m-au făcut să meditez. Aveam de gând ca până anul viitor să mă gândesc dacă să mai candidez sau nu dar viaţa şi ceea ce se întâmplă în jurul meu mă obligă să candidez pentru că am o responsabilitate faţă de oamenii din Consiliu şi de oamenii de bine din judeţul Buzău. O singură poveste mă poate împiedica: să nu fiu sănătos. În rest cu seninătate îi anunţ pe prietenii mei că ne vom întâlni şi peste un an şi peste doi şi peste trei în aceiaşi postură în care sunt acum”, a declarat preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.