Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, este noul preşdinte al PNL Alba, în urma alegerilor de vineri seară. El l-a învins în cursă pe Mircea Hava, susţinut de Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rezultatelor numărării voturilor exprimate la Conferinţa de alegeri din cadrul PNL Alba, Ion Dumitrel este noul preşedinte al filialei. El a obţinut 260 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Mircea Hava, a primit cu aproape o sută de voturi mai puţin.

”Mulţumesc colegilor mei, m-au ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, mai bine zis al Biroului Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal. Le mulţumesc tuturor. Avem mult de lucru. PNL, în 2024, trebuie să se prezinte cel puţin ca până acum. Ne dorim să avem victoriile pe care le aşteaptă militanţii noştri”, a declarat Dumitrel, la anunţarea rezultatelor votului.

La alegerile interne din PNL Alba, care au avut loc vineri seară, au participat atât lierul PNL, Ludovic Orban, cât şi premierul Florin Cîţu.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.