Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea (PNL), a fost confirmat cu COVID-19, el spunând că nu are simptome şi că s-a izolat. "Vă mărturisesc că am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Dragi braşoveni, m-am angajat să fiu întotdeauna sincer cu dumneavoastră şi să dau dovadă de maximă transparenţă, nu doar la bine, ci şi în momentele mai puţin plăcute. Vreau, de aceea, să vă anunţ că am fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19. Vă mărturisesc că am fost suprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie. Imediat după ce am aflat rezultatul testului m-am izolat, iar în următoarea perioadă voi urma schema de tratament indicată de medicii specialişti. Mă simt bine, nu prezint simptome şi am încredere că voi depăşi această încercare. Iar când medicii mă vor declara vindecat voi reveni la treabă", a scris Adrian Veştea, pe Facebook.
 
El a adăugat că, între timp, îl va desemna pe vicepreşedintele Şerban Todorică Constantin pentru a prelua atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, "urmând a ne consulta permanent, telefonic şi prin intermediul platformelor online".
 
"Vă rog, şi pe această cale, să aveţi grijă de dumneavoastră şi unii de ceilalţi, să fiţi responsabili şi solidari! Vă mulţumesc pentru înţelegere!", a afirmat Veştea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.