Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Graziela Vâjială, a fost eliberat joi din funcţie, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Tot joi, Graziela Vâjială a fost numită vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România, decizia fiind, de asemenea, publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia privind ”eliberarea, la cerere, a doamnei Graziela Elena Vâjială din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale Anti-Doping” a apărut, joi seară, în Monitorul Oficial.

Solicitarea de eliberare din funcţie a fost înregistrată la Cabinetul premierului în cursul zilei de joi. 

Totodată, premierul Viorica Dăncilă a decis numirea Grazielei Vâjială în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.