Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente Constantin-Florin Mituleţu-Buică a făcut marţi, la ora 11.22, a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului, produs de AstraZeneca, la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Preşedintele AEP reiterează mulţumirile adresate personalului medical pentru profesionalismul şi implicarea manifestate în contextul campaniei naţionale de vaccinare. Potrivit modalităţii de prioritizare a populaţiei pentru vaccinarea împotriva COVID-19, precizăm că AEP s-a încadrat în Etapa a II-a de vaccinare, conform Capitolului XI, Subcapitolului 2, lit. C, punctul 2, lit. b) (i) al Hotărârii nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, angajaţii Autorităţii fiind încadraţi drept «lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale»”, arată instituţia, într-un comunicat de presă.
           
AEP reaminteşte că şeful AEP a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate în data de 1 decembrie 2020.
 
Constantin Buică a făcut prima doză de vaccin pe 23 februarie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.