Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, trecerea în rezervă a fostului şef al Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu, la data de 29 decembrie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful statului a semnat decretul privind trecerea în rezervă a domnului general – cu patru stele Petrescu Daniel din Ministerul Apărării Naţionale - la data de 29 decembrie 2023. Pe 30 noiembrie, generalul Daniel Petrescu a predat generalului Gheorghiţă Vlad drapelul de luptă al Statului Major al Apărării şi comanda structurii de forţe a Armatei României.

În plus, Klaus Iohannis a semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior– cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de flotilă aeriană – cu o stea Băhneanu Cătălin din Ministerul Apărării Naţionale – la data de 31 decembrie 2023 şi decretul privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea, la trecerea în rezervă, domnului comandor Duţă Adrian-Ion din Ministerul Apărării Naţionale – la data de 31 decembrie 2023.

Preşedintele a mai semnat decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Dobrinoiu Maxim din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Moldovan Ion din Ministerul Afacerilor Interne, decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a doamnei Popescu Doina la Curtea de Apel Suceava - pensionare şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Crăciunescu Daniela la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - pensionare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.