Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, spune că foarte curând va fi desemnat candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, iar PNL are un dialog deschis cu toate partidele care fac opoziţie la PSD. Alexandru afirmă că alegerile nu sunt un scop în sine, ci schimbarea Bucureştiului, care este ”într-o situaţie de faliment”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată când va decide PNL candidatul pentru Primăria Bucureştri, Violeta Alexandru a declarat, joi seară, la TVR: ”Foarte curând. Nu s-a luat încă o decizie. (...) Nu se întâmplă în decizia unui om, este o discuţie statutară, mai ales în privinţa Bucureştiului. În foarte scurtă vreme vom comunica acest lucru”.

Înrebată dacă şi-ar asuma candidatura, Alexandru a spus. ”Eu cred că nu există nimeni în PNL care să speculeze pe această temă pentru că orice răspuns v-aş da, dacă eu sau altcineva, nu ar face decât să alimenteze speculaţiile. Vă asigur că, în condiţii de corectitudine reciprocă, noi chiar avem în acest moment un dialog constant cu toţi cei care reprezintă opoziţie la PSD în Bucureşti . Lucrurile s-au schimbat, în PNL Bucureşti există lideri capabili să schimbe Bucureştiul din starea în care a ajuns, din starea deplorabilă de mizerie în care a ajuns”.

Alexandru a spus că nu exclude nicuio discuţie cu orice partener politic, dar ar vrea şi ca celalalte partide  să ia în calcul o candidatură din partea PNL:

”Solicit în acelaşi timp ca varianta PNL să aibă un candidat bun să nu fie respinsă de ceilalţi. (...) O decizie trebuie să meargă dincolo de preferinţele personale şi să ducă la găsirea acelui om care să poată cu adevărat şi să câştige alegerile, dar alegerile nu sunt un scop în sine, să schimbi cu adevăratul Bucureştiul, pentru că este într-o situaţie de faliment”, a mai spus preşedintele PNL Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.