Preşedintele organizaţiei judeţene Dolj a ALDE, Ion Cupă, susţine că atitudinea Sorin Grindeanu ”lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure pe care lumea a început să le discute”, adăugând că ”de bun simţ” ar fi ca premierul să-şi dea demisia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul Ion Cupă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE Dolj, din Craiova, că ”premierul acela nu mai este premierul nostru” . 

”Sunt dezamăgit de atitudinea domnului Grindeanu care lasă loc la multe interpretări şi la jocuri politicianiste obscure pe care lumea a început să le discute. Nu mi se pare normal să ai un guvern la ora asta gol. Să fii premier al unui guvern gol, fără miniştri. Totuşi trăim într-o democraţie, noi trebuie să respectăm nişte reguli. Fiecare dintre noi, când ajungem într-o poziţie, trebuie să ne gândim: trăim într-o democraţie sau nu? Dacă suntem conduşi de alte mecanisme din spatele nostru, atunci este altceva. Dar atât timp cât şi PSD, şi ALDE au avut ieri forurile de decizie şi i-au retras sprijinul premierului, premierul acela nu mai este premierul nostru. La ora asta, premierul nu are susţinerea majorităţii din Parlament. Un premier trebuie să aibă majoritate în parlament. Partidul care l-a desemnat premier i-a retras sprijinul, de bun simţ ar fi să-şi dea demisia”, a spus Cupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.