Preşedinta USR Bucureşti, Roxana Wring, afirmă că actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea, s-a război cu toată lumea, mai puţin cu propria incompetenţă, pentru că nu se pricepe deloc la soluţii, dar ştie de minune să găsească falşi vinovaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tot mandatul Gabrielei Firea a fost o continuă goană după vinovaţi. Mai întâi a fost «greaua moştenire». Apoi a fost opoziţia. Apoi a fost Liviu Dragnea. Acum, Gabriela Firea dă vina pe Guvernul PSD. Cu toată lumea s-a războit actualul primar, mai puţin cu propria incompetenţă. Pentru că Gabriela Firea nu se pricepe deloc la soluţii, dar ştie de minune să găsească falşi vinovaţi”, scrie Roxana Wring pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR Bucureşti spune că despre asta este vorba în toate declaraţiile din ultimele zile ale actualului primar: despre un edil care n-a făcut nimic timp de trei ani, care a stricat tot pe ce a pus mâna, care nu a avut viziune, soluţii şi rezultate.

„Ei bine, acest primar vine astăzi şi spune că, de fapt, nu e vina lui, ci e vina oricui altcuiva. Or asta este o minciună! Este o minciună jenantă pe care Gabriela Firea o foloseşte în speranţa de a-i mai păcăli o dată pe bucureşteni. Adevărul este că administraţia PSD nu a făcut nimic în Capitală. A risipit banii fără responsabilitate, a dus RADET în faliment, a tocat bugetul pe bâlciuri şi statui, a dat sute de milioane de euro la companiile înfiinţate pentru camarilă şi a lăsat oraşul într-o stare mai proastă decât cea în care l-a preluat. Din acest motiv, Gabriela Firea, «primarul faliment», trebuie să plece urgent”, susţine preşedinta USR Bucureşti.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat luni că toate oraşele şi municipiile sunt într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar şi că Guvernul României, ”cel care a fost condus de facto de fostul preşedinte al partidului”, este vinovat. Ea a anunţat că Primăria a solicitat un împrumut de la Trezorerie, precizând că speră ca miercuri să fie aprobat, ”pentru a plăti o factură la gaze”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.