Premierul Sorin Grindeanu are frecvent discuţii cu Victor Ponta, ultima dintre ele având loc chiar marţi, au declarat, pentru News.ro, surse apropiate prim-ministrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele citate au precizat că premierul Sorin Grindeanu se consultă frecvent cu deputatul PSD Victor Ponta pe diverse teme, ultima discuţie de acest fel având loc chiar marţi.

De asemenea, sursele au mai precizat că întâlnirea de la Palatul Victoria pe care cei doi au avut-o în urmă cu aproape două săptămâni a fost la iniţiativa prim-ministrului.

Sorin Grindeanu şi Victor Ponta au avut o întâlnire la Guvern, la mijlocul lunii februarie. Fostul premier spunea că a discutat cu Sorin Grindeanu despre mai multe subiecte, inclusiv despre guvernare. "Am fost plecat din ţară o perioadă destul de lungă şi i-am promis (lui Sorin Grindeanu – n.r.) când ma întorc în ţară că trec să îl vizitez. L-am vizitat”, a afirmat Victor Ponta, la câteva zile după întâlnire.

Într-o intervenţie ulterioară, Ponta a susţinut că Sorin Grindeanu are "o mare problemă”, deoarece un avion nu poate fi condus de mai mulţi piloţi pentru că fiecare se bate pentru manşă, lucru pe care i l-a transmis. "Ideea că mă duc eu să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevărată. Are o mare problemă pe care i-am spus-o. De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aibă probleme la decolare, la aterizare, la drum că se bat ăia doi pe manşă (...) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi”, a subliniat fostul premier.

De la începutul lunii februarie, Victor Ponta a avut o serie de declaraţii critice la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, majoritatea indirecte.

În replică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că orice critică din partea lui Victor Ponta este "sănătate curată” deoarece fostul premier este un om cu experienţă. Liderul social-democraţilor a mai spus că nu crede că deputatul va pleca din partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.