Premierul Sorin Grindeanu urmează să primească o locuinţă care să-i servească drept reşedinţă oficială de la Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAAPPS) şi, de asemenea, beneficiază sau urmeză să primească în curând locuinţe de serviciu doi miniştri şi 32 de secretari de stat sau alte persoane cu funcţii asimilate rangului de secretar de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte situaţia locativă a premierului Sorin Grindeanu, vă comunicăm faptul că acestuia urmează să-i fie atribuită o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială, în condiţiile legii, după ce Guvernul a aprobat Hotărârea privind trecerea unui imobil, aflat în administrarea Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat», din domeniul privat al statului în domeniul public al statului, atribuirea destinaţiei de reşedinţă oficială pentru acest imobil şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, se precizează în răspunsul Biroului de presă al Guvernului, la o solicitare News.ro.

Potrivit legii, au dreptul la reşedinţă oficială preşedintele României, preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, prim-ministrul şi persoanele care au avut calitatea de şef al statului român, informează sursa citată.

De asemenea, de locuinţă de serviciu beneficiază viceprim-ministrul şi ministru al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh şi Adriana Petcu, ministrul Apelor şi Pădurilor, precum şi 32 de secretari de stat sau alte persoane care deţin funcţii cu rang de secretar de stat, potrivit sursei precizate. În cazul a trei dintre aceştia, contractul încă nu a fost încheiat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.