Premierul a decis, miercuri, în şedinţa Executivului, noi schimbări la nivelul unor prefecturi şi l-a numit prefect de Teleorman pe fostul senator PSD Florinel Dumitraşcu, iar la Suceava pe fostul deputat social-democrat Mirela-Elena Adomnicăi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-ministrul  a luat o serie de hotărâri  privind încetarea exercitării unor funcţii publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcţii publice.

În judeţul Teleorman Liviu Dumitraşcu a fost înlocuit cu fostul senator PSD Florinel Dumitraşcu.

De asemenea, la Suceava,  Constantin Harasim a fost înlocuit din funţia de prefect de fostul deputat PSD în legislatura 2004-2008 Mirela-Elena Adomnicăi.

În judeţului Sălaj a fost detaşat în funcţia de prefect Florin Florian, inspector sef al Inspectoratului Judeţean de Construcţii Sălaj, el înlocuindu-l pe  Niţu Marin care va exercita funcţia de inspector guvernamental.

Premierul a aprobat, totodată,  şi unele numiri la nivel de subprefecţi, respectiv Fabian Ţîrcă la Giurgiu, Emil Drăgănescu la Prahova şi Daniel-Cristian Franţescu la Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.