Premierul Sorin Grindenu a decis, joi, în şedinţa de guvern, schimbarea din funcţie şi numirea cu caracter temporar a trei prefecţi în judeţele Braşov, Sibiu şi Buzău şi a doi subprefecţi din Sibiu şi Teleorman. Prefectul judeţului Braşov pe care premierul l-a numit în funcţie, joi, este un fost senator PDL, iar în judeţul Teleorman l-a numit în funcţia de subprefect pe directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Grindeanu a decis să-l demită pe Ciprian Marius Băncilă, prefectul din Braşov, în locul lui numindu-l pe Marian-Iulian Rasaliu.

De asemnea, a fost schimbat din funcţie prefectul judeţului Sibiu, Vasile –Cristian Roman, în locul său fiind numit Lucian Radu.

Şi în judeţul Buzău a fost demisă Aurelia Mitrea din funcţia de prefect.

Totodată, Grindeanu a decis şi câteva modificări în ceea ce priveşte subprefecţii, astfel că a demis-o pe Anca Livia Şandru din funcţia de subprefect, în locul ei numindu-o pe Olimpia-Maria Prislopean.

De asemenea, directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu-Ionel Oprea, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.