Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seară, felicitări diplomaţiei americane pentru vizita pe care liderul chinez Xi Jinping o face în Statele Unite Ale Americii, în cel mai tensionat moment de la Al Doilea Război Mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să felicit, cred că nu numai eu, toată lumea, diplomaţia americană pentru această lovitură, în cel mai tensionat moment de la Al Doilea Război Mondial, faptul că liderul din China s-a deplasat în Statele Unite”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, premierul Marcel Ciolacu.

Acesta apreciază că ”e un semnal foarte important pentru toată lumea, pentru că lumea se schimbă”.

Şeful Casei Albe, Joe Biden, şi preşedintele chinez Xi Jingping au sosit miercuri la o proprietate istorică aflată la sud de San Francisco, în California, unde are loc întâlnirea lor bilaterală, a doua faţă în faţă de când Joe Biden este preşedinte.

Cei doi lideri mondiali şi-au dat mâna pe un covor roşu, preşedintele Joe Biden i-a urat bun venit omologului său chinez, apoi au intrat rapid în interiorul clădirii, un conac în stil georgian.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.