Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, l-a primit, luni, în vizită pe ambasadorul României la Chişinău, Cristian-Leon Ţurcanu. Cei doi au discutat despre Parteneriatul Strategic dintre cele două ţări, dar şi vizita premierului Recean la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Guvernul Republicii Moldova, agenda întrevederii a inclus subiecte de interes comun, fiind discutată inclusiv viitoarea vizită la Bucureşti a şefului Executivului de la Chişinău.

”Premierul Dorin Recean a exprimat recunoştinţa pentru suportul acordat ţării noastre pe diverse domenii, dar mai ales pentru susţinerea consecventă oferită de autorităţile de la Bucureşti în parcursul european al Republicii Moldova, în spiritul comunităţii de istorie, limbă şi cultură”, a transmis Guvernul Republicii Moldova.

La rândul său, diplomatul român a felicitat prim-ministrul cu prilejul învestirii în funcţie, exprimând întreg sprijinul României.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.