Premierul Nicolae Ciucă participă joi la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României la Alba Iulia, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tâlvăr.Peste 850 de militari şi specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, personal din cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Filialei Alba-Iulia a organizaţiei Crucea Roşie Română, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare, participă la parada de la Alba Iulia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

În cursul dimineţii, premierul a fost prezent şi la parada militară organizată cu prilejul Zilei  Naţionale a României la Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti. 

Potrivit MapN, în garnizoana Alba Iulia, începând de la ora 14.00, are loc ceremonia militară, în zona Bulevardului 1 Decembrie 1918, la care vor lua parte peste 850 de militari şi specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, personal din cadrul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia şi Filialei Alba-Iulia a organizaţiei Crucea Roşie Română,  cu aproximativ 60 de mijloace tehnice terestre şi aeronave militare.
 
De asemenea, din dispozitivul de defilare va face parte şi un detaşament de militari francezi din cadrul Grupului de luptă al NATO dislocat în Cincu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.