Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat, miercuri, cu pe elevii români care au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică desfăşurată în Georgia. Aţi continuat seria succeselor remarcabile obţinute în această vară de colegii voştri de generaţie, a spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi felicit cu multă căldură pe elevii români care au obţinut medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică desfăşurată în Georgia. Vlad-Ştefan Oros, Andrei-Darius Dragomir, Răzvan-Mihail Ciurescu, Răzvan-Gabriel Marcu, Vladimir George Necula, ne-aţi făcut mândri prin performanţele voastre. Aţi continuat seria succeselor remarcabile obţinute în această vară de colegii voştri de generaţie la alte competiţii internaţionale la care tricolorul românesc a urcat pe primele locuri ale podiumului”, a transmis premierul pe Facebook.

Şeful Executivului a mulţumit şi profesorilor şi familiilor care le-au sprijinit drumul spre succes.

”Îi felicit, de asemenea, pe membrii celei de a doua echipe participantă la olimpiadă - Traian Rareş Tuş, Mendel Mendelson, Mihai Bogdan Ciocarlan, Teofil Voicu, Andrei Dragoş Sirghi şi pe Victor Păunescu - profesor coordonator!”, mai spune Ciucă.

Premierul arată că ”interacţiunea pe care a avut-o în această dimineaţă cu tinerii care participă la Forumul Studenţilor Români de Pretutindeni, întâlnirea de ieri cu campionii la mai multe probe sportive, integrate rezultatelor obţinute de elevii noştri la olimpiadele internaţionale la diferite discipline de studiu oferă perspectiva unei tinere generaţii orientată spre performanţă, capabilă să susţină modernizarea României”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.