Premierul Nicolae Ciucă a confirmat, vineri, ipoteza privind o posibilă blocare ilegală a conturilor companiei Blue Air de către AFM, el precizând că există şi astfel de suspiciuni şi arătând că de aceea a trimis Corpul de Control, pentru a identifica adevăratele cauze ale acestei situaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă există suspiciuni privind ilegalitatea blocării conturilor Blue Air, premierul a spus că există şi astfel de suspiciuni şi, de aceea, Corpul de Control va identifica care au fost adevăratele cauze.

”Exact cum am menţionat de la început, pe de o parte ne asigurăm că cetăţenii trebuie să beneficieze de sprijinul statului atunci când se găsesc în faţa unor asemenea situaţii şi, pe de altă parte, cei care au greşit trebuie să plătească pentru ce au făcut”, a spus Ciucă.

Corpul de control al premierului a fost trimis la Ministerul Mediului ca urmare a deciziei Administraţiei Fondului de Mediu de blocare a conturilor Blue Air, au afirmat joi surse guvermamentale.

Aceleaşi surse susţin, citând declaraţiile ministrului Mediului Tanczos Barna, că decizia de blocare a conturilor a aparţinut unui funcţionar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.