Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, că de Ziua Ambulanţei din România, i-a felicitat şi le-a strâns mâna salvatorilor din Serviciul judeţean de Ambulanţă Alba, Staţia Cîmpeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, de Ziua Ambulanţei din România, i-am felicitat şi le-am strâns mâna salvatorilor din Serviciul judeţean de Ambulanţă Alba, Staţia Cîmpeni. Lor şi tuturor echipelor din ţară care gestionează misiuni de salvare, le mulţumesc pentru efortul de a salva vieţi, pentru dăruire şi empatie!”, se arată în mesaj
 
Premierul afirmă că a dorit să afle care sunt aşteptările lor şi de ce au nevoie pentru a-i ajuta pe oamenii în suferinţă”. Ştim cu toţii că este nevoie de o mai bună finanţare a sistemului medical, de spitale şi echipamente performante, de servicii de cât mai bună calitate”, spune Nicolae Ciucă pe Facebook. 
 
”Ne respectăm angajamentul de a creşte an de an finanţarea de la bugetul de stat a sistemului sanitar, pentru a ne apropia de media europeană, şi de a accesa finanţările europene. Sunt îmbunătăţiri aşteptate de mulţi ani de cetăţenii români şi de întreg sistemul medical. Recunoştinţă şi mulţumiri, salvatorilor!”, mai afirmă şeful Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.