Premierul Nicolae Ciucă a anunţat în şedinţa de Guvern că va depune joi, la sediul OCDE de la Paris, memorandumul iniţial privind aderarea la Organizaţie, de care depinde coerenţa parcursului, astfel încât, în final să putem să facem parte din rândul ţărilor care asigură 90% din volumul total de investiţii străine la nivel mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doresc să precizez şi totodată să mulţumesc tuturor ministerelor şi instituţiilor implicate pentru modul în care au înţeles să îşi îndeplinească sarcinile ce le-au revenit în întocmirea şi realizarea memorandumului iniţial pe care mâine, 15 decembrie, îl vom depune la sediul OCDE de la Paris”, a spus premierul.

El a arătat că este un demers naţional pe care l-au asumat încă de la începutul guvernării.

”Pe parcursul acestui an, în iunie am reuşit să obţinem aprobarea foii de parcurs. Iată că astăzi, până la sfârşitul anului, putem să anunţăm că mâine vom depune memorandumul iniţial, document foarte important de care depinde coerenţa parcursului până la momentul derulării etapelor de clarificare şi verificare pentru îndeplinirea standardelor OCDE, iar în final să putem să facem parte din rândul ţărilor care asigură 90% din volumul total de investiţii străine la nivel mondial”, a mai spus premierul Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.