Premierul Nicolae Ciucă a avut, miercuri dimineaţă o discuţie telefonică cu premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis, a transmis Guvernul. Discuţiile au vizat extinderea relaţiilor bilaterale la nivelul schimburilor economice, energiei şi a turismului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Premierul elen a adresat urările de sezon şi l-a felicitat pe prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă pentru preluarea mandatului în fruntea Guvernului. De asemenea oficialul elen a salutat stabilitatea instalată la Bucureşti prin noul guvern de mare coaliţie. Discuţia telefonică dintre cei doi prim-miniştri a vizat agenda bilaterală şi interesul de a extinde relaţiile la nivelul schimburilor economice, energiei şi a turismului. De asemenea, au fost evocate cele mai recente vizite reciproce la nivel înalt, ambele părţi insistând pe nevoia de a fi reluat dialogul pe temele de interes, poziţiile europene ale celor două state fiind similare în majoritatea dosarelor”, arată un comunicat de presă al Executivului.
 
Conform sursei citate, premierul Nicolae Ciucă i-a adresat omologului elen invitaţia de a efectua o vizită oficială în România. La rândul său, prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis, a lansat invitaţia unei întâlniri în format trilateral România-Bulgaria-Grecia, la Atena.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.