Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită oficială în SUA, a transmis marţi că România are potenţialul de a fi un centru cheie pentru investiţiile SUA şi un pivot pentru securitatea flancului estic al NATO, Marea Neagră, Balcanii de Vest, Ucraina şi dincolo de aceasta şi, întrucât perspectivele noastre economice sunt în continuă creştere, a încurajat Lockheed Martin să îşi extindă operaţiunile în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România are potenţialul de a fi un centru cheie pentru investiţiil SUA şi un pivot pentru securitatea flancului estic al NATO, Marea Neagră, Balcanii de Vest, Ucraina şi dincolo de aceasta”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe X.
 
”Întrucât perspectivele noastre economice sunt în continuă creştere, am încurajat Lockheed Martin să îşi extindă operaţiunile în România”, a mai scris premierul în mesaj. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.