Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, în contextul minivacanţei de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, că cere tuturor autorităţilor locale să fie în alertă acolo unde vremea rămâne încă potrivnică şi să acţioneze rapid în caz de urgenţă. El le-a urat românilor să sărbătorească româneşte de Ziua naţională a României. ”Sper că toţi românii se vor bucura în linişte de aceste zile şi, mai ales de Ziua Naţională”, a spus Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fiindcă urmează minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, cer tuturor autorităţilor locale să fie în alertă acolo unde vremea rămâne încă potrivnică şi să acţioneze rapid în caz de urgenţă”, a spus premierul în şedinţă.

Ciolacu le-a urat românolor să sărbătorească româneşte de Ziua Naţională.

”Sper că toţi românii se vor bucura în linişte de aceste zile şi, mai ales de Ziua Naţională, le doresc ca, alături de familiile lor, să ne arate cum se Sărbătoreşte Româneşte”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.