Premierul Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în şedinţa de Guvern, o schemă de ajutor de stat pentru investiţii de interes regional, de peste 50 de milioane de lei. În plus, premierul a spus că Guvernul a găsit o soluţie care permite continuarea unor investiţii mari de infrastructură în zona apă-canal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aprobăm o schemă de ajutor de stat pentru investiţii de interes regional, de peste 50 de milioane de lei. Avem în vedere în special acele investiţii cu impact social şi economic, care dezvoltă comunităţi întregi, şi vrem ca aceste investiţii să coaguleze şi IMM-urile locale, ca furnizori în aceste proiecte regionale”, a spus premierul în şedinţa Executivului. 

Marcel Ciolacu a precizat că, tot la capitolul investiţii, au găsit o soluţie care permite continuarea unor investiţii mari de infrastructură în zona apă-canal.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Salvăm practic proiecte de peste 6,7 miliarde de euro, acel program POIM Apă, aferente exerciţiului financiar 2014-2020. Se cheltuiseră mai puţin de o treime din bani şi ar fi fost blocate sau preluate pe bugetul de stat”, a ţinut să precizeze Ciolacu, precizând că ministrul a reuşit să le mute şi să fie gestionate prin Programul de Dezvoltare Durabilă 2021-2027.

”Astfel, sute de mii de români vor avea apă şi canalizare, aşa cum le-au promis alţii înaintea noastră”, a mai afirmat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.