Premierul Ludovic Orban a declarat, într-un interviu acordat HotNews, că guvernul analizează să îşi asume răspunderea şi pe o lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E posibilă angajarea răspunderii şi pe Secţia specială şi analizăm acum posibilitatea asumării răspunderii pe desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari, pe modificarea legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor care a statuat pensiile speciale pentru parlamenatri. Sunt curios cum vor reacţiona parlamentarii. Poate atunci vor fi şi mai dornici să adopte o moţiune de cenzură, ca să nu se adopte această măsură”, a declarat Orban.

PSD a transmis vineri că votează eliminarea pensiilor speciale şi că va cere convocarea unei sesuni extraordinare în acest sens. ”Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea”, a transmis PSD care a afirmat că, dacă PNL va ataca la Curtea Constituţională, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

”Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.