Premierul Florin Cîţu afirmă că nu îşi doreşte să facă remanieri, dar că va lua astfel de decizii "pentru români", atunci când va vedea că "ceva se întâmplă care pune în pericol actul de guvernare şi performanţa Guvernului".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Niciodată nu mi-am dorit o remaniere. Eu nu-mi doresc aşa ceva. Eu mă uit la acel guvern ca la colegii mei cu care vreau să stau să muncesc patru ani de zile. Dar, în acelaşi timp, vreau să fie şi un guvern performant şi atunci când văd că undeva apare o problemă nu voi ezita niciodată să iau o decizie, pentru că nu e o decizie pe care o iau pentru mine, o iau pentru români. Dacă această guvernare nu dă rezultate, da, românii ne vor sancţiona la următoarele alegeri, dar riscul este să dăm România iarăşi pe mâna socialiştilor şi nu voi lăsa niciodată acest lucru să se întâmple”, a afirmat Florin Cîţu, joi seară, la TVR.
 
El a menţionat că va face remaniere "în momentul când văd că ceva se întâmplă care pune în pericol actul de guvernare şi performanţa Guvernului”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.