Premierul Florin Cîţu a numit joi o serie de secretari de stat la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, deciziile fiind publicate în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Andrei Vasile Ungur a fost eliberat din poziţia de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării şi numit secretar de stat la aceeaşi instituţie. Din funcţia de secretar de stat la Dezvoltare a fost eliberată Mariana Cotoi.

De asemenea, Aurelian Păduraru a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

La Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Carmen Moraru, a fost eliberată din funcţia de secretar de stat şi numit în loc Vasile-Cristian Roman.

În plus, printr-o altă decizie a premierului, „începând cu data de 8 martie 2021, domnul Cătălin Balan, manager public, grad profesional superior la Direcţia generală programe europene infrastructură mare, exercită, cu caracter temporar, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene pe o perioadă de 6 luni”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.