Premierul Ciucă a salutat, vineri, aprobarea de către Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei a propunerii pozitive a guvernului suedez în favoarea aderării României la spaţiul Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut aprobarea de astăzi de către Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei a propunerii pozitive a guvernului suedez în favoarea aderării României la spaţiul Schengen”, a scris premierul pe Twitter.

”Aceasta este încă o confirmare a disponibilităţii depline a României de a face mai puternică securitatea internă a Uniunii Europene”, mai scrie şeful Executivului.

Şi Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a salutat vineri rezultatul pozitiv de azi din Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei în favoarea aderării României la Schengen, el afirmând că se bucură că demersurile sale pe lângă ministrul Tobias Billstrom, omologul său şi liderii Partidului Social-Democrat Suedez au avut succes.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.