Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, despre prevederea din legea plafonării preţului la energie care impune consumatorilor casnici să trimită declaraţii pe proprie răspundere furnizorilor că este vorba de o procedură tehnică, ANRE trebuie să găsească formula prin care, după ce legea a fost promulgată, normele tehnice să prevadă şi modul prin care soluţionează această problemă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Este vorba de o procedură tehnică. Dacă într-adevăr există acest aspect, atunci, aşa cum s-a făcut de fiecare dată, Autoritatea Naţională de Reglementare Energetică trebuie să găsească formula prin care, după ce legea a fost promulgată, normele tehnice să prevadă şi modul prin care soluţionează această problemă”, a spus premierul despre prevederea din legea privind compensarea preţurilor la energie care impune clienţilor casnici să transmită furnizorilor declaraţii pe proprie răspundere pentru a beneficia de plafoane mici. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.